Better by nature

Bij Unbrick willen we de wereld beter achterlaten dan we hem vonden. En als we willen bouwen in harmonie met de natuur, moeten we radicaal anders denken. Dat betekent dat we bestaande processen moeten omdenken en bouwmaterialen ter discussie moeten stellen; waarom gebruiken we nog staal en beton - waar hout vele malen praktischer en duurzamer is? Kan een huis ook energie opleveren? Waarom heeft een deur een deurkozijn? Kan een huis ook helemaal uit?

In 2020 zijn we begonnen met het maken van luxueuze, modulaire vakantiewoningen. Dat zijn net Lego blokken; we assembleren ze. In onze eigen productiestraat in Ede. Daarbij werken we zo duurzaam mogelijk, zonder te besparen op kwaliteit. 

Onze ambities zijn groot. We gaan in no-time de bouw versnellen en willen in twee dagen een volledig huis bouwen. Eén dag assembleren in onze productiestraat. Eén dag afmonteren op locatie. Tot in de puntjes afgewerkt. Klaar voor de beste vakantie ever. Doe jij mee?

Unbrickers

Samen een bedrijf opbouwen dat de markt op z’n kop zet is hard werken, maar vooral een enorm leuk avontuur. Om je alvast een kijkje in de keuken te geven, leggen Gerko, Jerry, Milan, Anne en Lindsy je uit waarom het zo leuk is om voor Unbrick te werken — en waarom jij zo snel mogelijk moet solliciteren.

 

Jerry

Gerko

Anne

Milan

Lindsy

 

Eén ding is zeker, bij Unbrick gaan we een duurzame revolutie in de bouw ontketenen.

Onderdeel worden van ons avontuur? Kijk op onze vacaturepagina voor openstaande functies, of bel ons gewoon eens op +31 85 5000 123.